неделя, 30 септември 2012 г.

Г-н Цонев, Вие сте нашия министър!!!



Здравейте, бях се отказал да пълня блог-а, но събития като тези от изминалата седмица ме дразнят ужасно. Реших да погледна какво ли пише на Фейсбук стената на арестувания и после освободен обществен враг номер 1 - г-н Николай Цонев! и какво намерих:

„Благодаря Ви за приятелството! За мен е чест и удоволствие да бъда приятел с най-добрия и уважаван министър! Успех във всичко г-н министър и не забравяйте, че ние сме с Вас!”

„Благодаря за всичко което направихте за нас господин министър”

„Благодаря ви, господин министър, вие направихте много за всички военнослужещи - ние ще сме винаги с вас!”

„Благодаря Ви за приятелството господин Цонев. Вие оставяте нашият министър.”

„Благодаря ви, господин министър, вие направихте много за всички военнослужещи.Явете се на изборите, спечелете ги и направете така, че да върнете вярата на българина в държавата и армията си!”

„Уважаеми г-н министър Цонев, намесите ли се сериозно в политиката мисля че 90% от военнослужещите в момента ще ви подкрепят !!! Имате моята и на много колеги подкрепа на 100% във всяко едно ваше начинание !!! Вие сте единствения наш министър който се опита да ни защити и да ни даде полагащите ни се социални придобивки !!! Имате моята подкрепа на 100% във всяко едно Ваше начинание и бих се радвал да споделя борбата Ви за една справедлива кауза - достойно съществуване на българският войник !!!!!!”

„Благодаря Ви за приетата покана за приятелство. Ако един ден се завърнете, като министър на Българската армия отново бих се върнал в нея.”

„Г-н Цонев, искрено Ви се възхищавам и изразявам своята и на много други военнослужещи благодарност за това което направихте като министър на отбраната. Единствено вие не бяхте забравили откъде сте тръгнали и решавахте проблемите на всички военнослужещи. Ще се радвам отново да Ви видя като министър на отбраната. Най-сърдечно Ви благодаря.”

„Здравейте! Очаквам скоро да Ви видя пак там, където показахте, че можете, и че Ви е мястото! Успех!”

а какво ли пишат мазниците в профила на Аню???

Няма коментари:

Публикуване на коментар